• Publié le 02-04-2019

Sage schenkt een miljoen dollar aan liefdadigheidswerken

Sage schenkt een miljoen dollar aan liefdadigheidswerkenDe specialist in oplossingen voor accounting en bedrijfsbeheer in de cloud heeft 1 miljoen dollar ingezameld voor liefdadigheidsinstellingen uit de hele wereld.Sage Foundation meldt dat het zijn fondsenwervingscampagne van een miljoen dollar afgesloten heeft, ten gunste van enkele van de meest opmerkelijke en innovatieve verenigingsprogramma`s op sociaal gebied.

De Sage Foundation brengt de medewerkers en partners bijeen in een wereldwijd programma met innovatieve en filantropische acties, die tienduizenden mensen moeten helpen via meer dan 1.000 liefdadigheidsinstellingen.

Het zijn dus meer dan 13.000 medewerkers van Sage uit 23 landen, die 5 betaalde dagen per jaar wijden aan de ondersteuning van weldadigheidsinstellingen die hen nauw aan het hart liggen, via vrijwilligerswerk en het inzamelen van fondsen.

De Sage Foundation wil zo economische en sociale hulp bieden aan mensen die genieten van de diensten van deze partnerverenigingen, en kadert zo de zes doelstellingen voor duurzame ontwikkeling, bepaald door de Verenigde Naties, in zijn strategische doeleinden.

"Wij zijn er erg trots op dat wij deze uitdaging aangegaan zijn, die collega`s met erg diverse profielen bijeenbrengt, van de leden van de beheerraad tot stagiairs, partners enz. Onze acties zorgden voor inspirerende en verrijkende ervaringen voor iedereen", aldus een tevreden Steve Hare, CEO van Sage groep.

Nu de operatie zo`n succes is, heeft de uitgever beslist om zijn doelstelling voor volgend jaar te verdubbelen. 

By registering to this newsletter, I am allowing the publishers the right to use my information for networking purposes, to receive further information leading up to events, to receive post events information from the events actors & speakers, for follow-up emails and for my picture to be taken during the events..