Nutanix versterkt zijn zakelijke team

De specialist in hybride multicloud computing heeft Arne Magnussen aangesteld als Senior Business Manager voor de Noord- en Oost-Europese markt. Zijn missie zal zijn om de verkoop van het bedrijf in deze regio te versterken.

post-image-3
Innovaties op het gebied van AI, applicatieontwikkeling en service delivery zijn de afgelopen maanden in een stroomversnelling geraakt en zullen een grote impact hebben op de business van partners en de IT-omgevingen van klanten. 
"Arne's ervaring in de IT-industrie en zijn diepgaande kennis van de markt en partners zullen van onschatbare waarde zijn voor het Nutanix-team", aldus het IT-bedrijf.

Arne Magnussen werkt al meer dan twintig jaar in de IT-industrie. Deze lange ervaring heeft ertoe geleid dat hij verschillende managementfuncties heeft bekleed, met name op het gebied van IT-distributie, bij onder andere Digital Network Services (overgenomen door Arrow), Checkpoint en VMware. 
Dit waren allemaal bedrijven waar hij voornamelijk samenwerkte met het managementteam en het salesteam om een strategie voor cloud en IT-infrastructuur te ontwikkelen.

"Mijn missie is om zakelijke kansen te creëren voor onze klanten en partners bij Nutanix", zegt Arne Magnussen, Business Development Manager bij Nutanix. 

"In deze uitdagende markt is het essentieel om samen te werken met een ecosysteem van partners die de beste oplossing kunnen leveren, voor de juiste omgeving, op het juiste moment."
 
 
Show More
Back to top button