Nadine Serneels treedt aan als directeur van Trend Micro Belux

De specialist in cyberbeveiliging heeft Nadine Serneels aangesteld als directeur Sales, Channel & Marketing van Trend Micro Belux. Haar missie is om de groei van het bedrijf in België en Luxemburg voort te zetten in 2024.

post-image-3
Trend Micro Benelux heeft zich de afgelopen maanden in stilte gereorganiseerd in een Nederlandse vestiging en een Belgisch-Luxemburgse vestiging. 
Vandaag heeft het bedrijf Nadine Serneels gekozen voor de nieuwe functie van Director Sales, Channel & Marketing in Belux.

Met 10 jaar ervaring binnen het bedrijf is ze goed thuis in de uitgebreide wereld van cyberbeveiliging. Nadine Serneels is de eerste vrouw in een managementfunctie bij Trend Micro Benelux. Dit is nog steeds een zeldzame gebeurtenis in de cyberbeveiligingssector.

Ze heeft meer dan 25 jaar ervaring in de technologiesector en kwam in 2011 bij het bedrijf. 
In de loop van haar carrière heeft de nieuwe directeur een schat aan kennis opgebouwd over cyberbeveiliging, de problemen waar klanten tegenaan lopen en de oplossingen die er te vinden zijn. 

 "Cyberbeveiliging is nu alomtegenwoordig en een prioriteit voor een groeiend aantal bedrijven. Daarom moeten we meer dan ooit dichter bij onze klanten komen en hen laten zien hoe we hen kunnen helpen bij het implementeren van een solide end-to-end beveiligingsstrategie. Vorig jaar was een heel goed jaar voor Trend Micro in België en Luxemburg. We willen op dit succes voortbouwen door nog verder te gaan en tegen 2024 een groei van 20% te realiseren," legt het nieuwe hoofd Verkoop uit.
 
Show More
Back to top button