Zoom lanceert AI-ondersteunde evenementplanning

Het samenwerkingsplatform Zoom heeft nieuwe manieren gelanceerd om zijn tool voor evenementplanning te gebruiken. Het is een oplossing die is ontworpen om de ervaring van deelnemers te verbeteren, maar ook om tijd te besparen.

post-image-3
De nieuwe functies van de nieuwe AI-gebaseerde tool maken het mogelijk om aantrekkelijke afbeeldingen te maken. Dit is een primeur voor evenementenplatforms, omdat het nu mogelijk is om afbeeldingen te maken voor alle onderdelen van een evenement, inclusief de header, e-mails, sessies, virtuele achtergronden, videoproductie-elementen en meer.

Tegelijkertijd kan Zoom AI Companion gebruikers nu helpen bij het maken van verschillende soorten content voor een evenement, zoals beschrijvingen van evenementen, biografieën van sprekers, aankondigingen, marketing e-mails en andere content.

Het AI-gedreven samenwerkingsplatform kondigde ook een nieuwe manier aan om hybride en gepersonaliseerde ervaringen met elkaar te verbinden. Dit betreft een integratie met Swoogo om meer personalisatie en flexibiliteit toe te voegen aan je hybride en fysieke evenementen. Zo kun je bijvoorbeeld registratieopties aanpassen.
Al deze nieuwe functies zijn bedoeld om de communicatie te stroomlijnen, de betrokkenheid van medewerkers te vergroten en daarmee de flexibiliteit van conferenties te verbeteren door gebruik te maken van externe applicaties en integraties.
 
Show More
Back to top button