Social Media Summit
 
  • Publié le 01-04-2019

Red Hat geeft zijn groei een boost met opkomende diensten en technologieën

Red Hat geeft zijn groei een boost met opkomende diensten en technologieënDe leverancier van open source oplossingen noteert voor zijn fiscaal jaar 2018 een stijging van 15%. Een groei die getrokken wordt door opkomende technologieën en abonnementen voor de ontwikkeling van toepassingen. Red Hat noteert een omzetcijfer voor het voorbije jaar van 3,4 miljard dollar, wat 15% meer is dan het vorige boekjaar.

Het omzetcijfer, afkomstig van abonnementen voor het ontwikkelen van applicaties en andere opkomende technologieën, bedroeg 816 miljoen dollar voor het boekjaar 2018, wat 31% meer is dan het vorig boekjaar.

Het omzetcijfer afkomstig van opleidingen en services bedroeg 413 miljoen dollar voor het boekjaar 2018, een stijging met 10% in vergelijking met vorig boekjaar, of 21% bij constante wisselkoers. 

By registering to this newsletter, I am allowing the publishers the right to use my information for networking purposes, to receive further information leading up to events, to receive post events information from the events actors & speakers, for follow-up emails and for my picture to be taken during the events..