Wolfgang Krainz gepromoveerd tot CEO van ALSO

Het IT-bedrijf heeft zijn managementopvolgingsplan afgerond. Wolfgang Krainz neemt het stokje over van Gustavo Möller-Hergt, die voorzitter blijft van de raad van bestuur van het bedrijf.

post-image-3
Wolfgang Krainz werkt sinds 2016 bij ALSO, meest recentelijk als Regional Chief Customer Officer voor Oostenrijk en Centraal- en Oost-Europa. 
In deze periode heeft hij de groei van de digitale platformen gestuurd en overnames geïntegreerd in de bestaande organisatie.

"In de afgelopen jaren heeft ALSO een ecosysteem opgebouwd dat we in de toekomst verder zullen ontwikkelen. Om onze duurzame en winstgevende groei verder te versnellen, zal de organisatie zich sterker richten op commerciële aspecten. Verdere details zullen binnenkort bekend worden gemaakt," aldus de nieuwe CEO van het bedrijf.

"Het was een voorrecht om een bedrijf als ALSO te leiden in een zeer dynamische sector. Wolfgang zal een Managing Director zijn met sterke verkoop- en leiderschapsvaardigheden binnen deze groep," zei Gustavo Möller-Hergt.
 
In 2023 zal het Zwitserse IT-bedrijf, dat ongeveer 4.000 mensen in dienst heeft, een netto-omzet hebben van €11,1 miljard. 
Het ALSO-ecosysteem biedt ongeveer 135.000 wederverkopers IT-hardware, software en diensten van meer dan 800 leveranciers in meer dan 1.540 productcategorieën. 
In de geest van de circulaire economie levert het bedrijf alle diensten, van distributie tot renovatie, vanuit één bron.
 
 
Show More
Back to top button