Alfonso Tasso neemt het roer over als CEO van efficy

De leverancier van CRM-oplossingen voor KMO's heeft Alfonso Tasso benoemd tot CEO. Hij vervangt de medeoprichter van het bedrijf, Cédric Pierrard, met als taak de commerciële expansie van efficy voort te zetten.

post-image-3
Alfonso Tasso's benoeming komt na meer dan 10 jaar van efficy's expansie in Europa onder het leiderschap van mede-oprichter Cédric Pierrard. 
"Alfonso's klantgerichtheid, energie en uitgebreide ervaring in het opbouwen van snelgroeiende SaaS bedrijven maken hem de ideale persoon om efficy naar de toekomst te leiden. Het bedrijf zal doorgaan met zijn strategie om de gefragmenteerde CRM en MarTech ruimte in Europa te consolideren," zegt Jeroen van Godtsenhoven, voorzitter van de Raad van Bestuur. 

Met meer dan 20 jaar internationale ervaring in het opbouwen en laten groeien van B2B technologiebedrijven, komt Tasso bij efficy vanuit Planet, voorheen Hoist Group, een private equity-gesteunde SaaS en IT-dienstverlener, waar hij CEO was sinds 2015. 

Met meer dan 330.000 actieve gebruikers, ongeveer 500 werknemers en 15 overnames zal het bedrijf zijn CRM- en marketingproducten blijven uitbreiden om bedrijven te helpen hun operationele behoeften te stroomlijnen en te optimaliseren via intuïtieve softwareoplossingen.

"Ik ben blij dat ik het efficy team kan vervoegen om onze productportefeuille te versterken en te blijven beantwoorden aan de veranderende behoeften van onze klanten. De groep heeft uitstekende referenties in België, zoals Belfius, Amma Insurance, Forem en Hub Brussels. We kunnen profiteren van de R&D-investeringen en het ontwikkelingswerk van de afgelopen jaren. Generatieve AI biedt een geweldige kans om de klantervaring te beïnvloeden bij het gebruik van CRM", aldus Alfonso Tasso.
 
 
 
Show More
Back to top button