• Publié le 28-03-2018

G DATA uitgeroepen tot winnaar van de Champion Award

G DATA uitgeroepen tot winnaar van de Champion AwardDe IT-beveiligingsspecialist van Bochum krijgt de beste \\\"Professional User Rating - Security 2018\\\".G DATA is tot winnaar van de Champion Award op het gebied van "Security Solutions" uitgeroepen in een geheel onafhankelijk onderzoek door IT-marktonderzoeker en consulting agency techconsult GmbH. In de "Professional User Rating - Security 2018" liet het Duitse IT-beveiligingsbedrijf de concurrentie ver achter zich.

"Wat we zien is het resultaat van onze langdurige, nauwe samenwerking met onze klanten. We hebben service altijd beschouwd als essentieel onderdeel van ons product en we hebben zeer aandachtig geluisterd naar wat onze klanten nodig hebben en verwachten van onze software", zegt Kai Figge, directeur en co-founder van G DATA. Deze prestigieuze titel zegt ons dat we op de goede weg zijn".

techconsult GmbH maakt sinds 2012 deel uit van de Heise Group en is al meer dan 24 jaar actief als onderzoeker en analist in Duitsland, voornamelijk op het gebied van IT-marktonderzoek en consultancy voor bedrijven. In de categorie "Professional User Rating - Security 2018"  beoordeelden de respondenten de bedrijfsstructuur van de beveiligingsaanbieder, evenals de oplossing en de kenmerken en voordelen daarvan:

 

Oplossing/Technologiewaardering

- Tevredenheid over de fabrikant in het kader van de oplossing
- Capaciteit
- Functionaliteit
- Gebruiksvriendelijkheid
- Voordelen van oplossing
- Productloyaliteit en waarschijnlijkheid voor het aanbevelen van de oplossing
 

Bedrijfswaardering

- Innovatie
- Totaal productportfolio
- Service en ondersteuning
- Verkooppartner
- Online aanwezigheid
- Prijs en referentiemodellen
- Duurzaamheid
- Informatie, advies en training


G DATA heeft de concurrentie ver achter zich gelaten. De conclusie van techconsult:"G DATA overtuigt de gebruikers en behaalt dus een uitstekend resultaat in de algehele beoordeling". Verder: "Bedrijven die momenteel op zoek zijn naar een oplossing voor malwarebescherming zouden de producten van G DATA moeten bekijken en ze moeten opnemen in de shortlist van mogelijke oplossingen".