update news set news_comato_id='Digimedia', news_img='5427d3e2a167bf861f11.jpg', news_titreFR='', news_introFR='', news_texteFR='', news_titreNL='Nieuwe benoemingen aan de top bij SAP Belgium & Luxembourg', news_introNL='Stef De Mulder is de nieuwe Chief Operating Officer van SAP Belgium & Luxembourg (BeLux). In deze rol zal hij de business- en financiële doestellingen van SAP BeLux vertalen naar operationele doelstellingen, programma\'s en projecten. Als CFO zal Katelijne Leemans de juiste balans zoeken tussen het ondersteunen van de interne en externe klanten en het bewaken van duurzame groei voor SAP.', news_texteNL='

Stef De Mulder, voordien CFO bij SAP BeLux, volgt Tine Vandenbreeden op die COO van SAP France wordt.
In zijn nieuwe functie zal Stef de business- en financiële objectieven van SAP België en Luxemburg vertalen naar operationele doelstellingen, concrete programma’s en projecten. 

Met meer dan 10 jaar ervaring binnen SAP in verschillende rollen (Finance, Operations en Sales), kan Stef perfect inspelen op de interne en externe klantenwensen. 
 
De rol van CFO zal voortaan ingevuld worden door Katelijne Leemans. Katelijnes expertise binnen diverse domeinen is een grote troef. 
Katelijne kan terugblikken op een ervaring van meer dan 15 jaar bij SAP in diverse functies. 

', news_rub='1', news_date='2019-03-21 3:15:00', news_actif='Y', digimedia='22876', cover='', top='1' where digimedia='22876' and digimedia <>0
La reference existe déjà : 22876 - Produit sera Mis à jour ... !