DF
 

PR/Media Expert B2B

PR/Media Expert B2B

De ‘next stepin mediarelaties

Jij weet waar moderne B2B mediarelaties en PR om draaien: de juiste boodschap naar de juiste doelgroep brengen, via het juiste (multimedia) kanaal. Sterke boodschappen krijg je al lang niet meer met copy-paste, maar wel door pro-actief verhalen te puren uit gesprekken met experten bij de klant, door in te spelen op het nieuws en door een antwoord te bieden op behoeften van journalisten. Kranten, tijdschriften en online media blijven belangrijk, maar het doelpubliek bereik je vaak efficiënter op sociale netwerken, blogs, vlogs, of met videocases, reviews, opinies, speaking opportunities, … Enfin, dat hoeven wij jou gelukkig niet meer uit te leggen.

Bij Whizpr leggen we daar echter nog een extra laag bovenop. Onze PR managers zijn geen eilandjes, maar een cruciaal onderdeel van een fantastisch multidisciplinair team van marketeers, content creators, designers, experten in events, projectbeheer, multimedia, … waardoor we samen echte 360° geïntegreerde communicatie realiseren en daarmee het effect van klassieke PR ver overstijgen. In dit team ben jij de PR-spil voor internationale B2B supermerken: je adviseert de klant én ons team op strategisch niveau, je waakt over de toegevoegde waarde van alle PR en media communicaties én je bent het gezicht van de klant naar de media toe.

 

Voel je je geroepen?

  1. je de maturiteit hebt om onze internationale A-merken van gefundeerd advies te voorzien en de ambitie om PR naar een hoger geïntegreerd niveau te tillen, dan moeten we snel rond de tafel. Stuur je cv naar hr@whizpr.be, of geef ons gewoon een belletje op +32 52 55 33 26 (Chris of Elke), want we hebben jou dringend nodig om verder uit te groeien tot marktleider in communicatie voor IT, technologie en consumer electronics.

 

Waar Whizpr het verschil maakt

  1. hebben geen verkoopsteam en ”pitchen” enkel als we daarvoor gevraagd worden. Ons business model is gebaseerd op een lange termijn samenwerking met klanten en een constant streven om meerwaarde te creëren. Zowel inhoudelijk, als op persoonlijk vlak. Dat is meteen ook de reden waarom we in ons 13jarig bestaan nauwelijks een klant hebben zien vertrekken. We willen blijven het verschil maken en dus - als één van de schaarse bureaus - communicatie op hoog niveau combineren met een aantrekkelijke werkomgeving, oog voor de kleine dingen én een gezonde privé-werk balans. Met ondersteuning wanneer je het kan gebruiken, kansen wanneer je ze wil grijpen en als bonus een gedreven team van mega collega’s die samen met jou het verschil willen maken. Bij ons gaat het in de eerste plaats om mensen en voldoening bij klant en individu. Een DNA, waar we samen elke dag over waken.

 

Jobsrss

 

By registering to this newsletter, I am allowing the publishers the right to use my information for networking purposes, to receive further information leading up to events, to receive post events information from the events actors & speakers, for follow-up emails and for my picture to be taken during the events..