PROGRAMMATIC SUMMIT
 
  • Publié le 14-03-2019

Colt benoemt Sarah Hachi-Duchêne tot Sales Manager voor België

Colt benoemt Sarah Hachi-Duchêne tot Sales Manager voor BelgiëZij oefent voortaan deze functie uit samen met die van Regional Manager verkoop voor Frankrijk en de Benelux.In haar nieuwe functies zal Sarah Hachi-Duchêne de commerciële teams in Frankrijk en de Benelux leiden, en trachten de aanwezigheid van Colt in de regio te versterken, terwijl zij ook de expansiestrategie van het bedrijf verder zal uitrollen. Haar voornaamste verantwoordelijkheden zijn algemene directie, de ontwikkeling van de commerciële activiteit, de verkoopstrategie en financiën.

"De ervaring van Sarah in de telecomsector en haar groot inzicht in de verwachtingen van de klanten, zijn belangrijke factoren voor de uitwerking en realisatie van de strategie van Colt in Frankrijk en de Benelux. Zij zal in het bijzonder ervoor zorgen dat de teams van Colt de beste klantervaring van de markt aanbieden", aldus Paula Cogan, VP Sales Europe van Colt.

Sarah Hachi-Duchêne beschikt over meer dan 18 jaar professionele ervaring in de telecomsector. Voor zij bij Colt Technology Services kwam, was zij Country Manager België en Sales Director Frankrijk, België en Luxemburg bij AT&T. Binnen dat bedrijf, waar zij verschillende functies uitoefende, was Sarah belast met het beheer van de teams, commerciële operaties, verkoopstrategie, financiën en het beheer van de tarievenlijst. In de loop van haar carrière bij AT&T was zij een van de oprichtsters van het vrouwennetwerk AT&T EMEA. 

By registering to this newsletter, I am allowing the publishers the right to use my information for networking purposes, to receive further information leading up to events, to receive post events information from the events actors & speakers, for follow-up emails and for my picture to be taken during the events..