• Publié le 03-12-2018

Maarten Guijt komt aan het hoofd van Lenovo Benelux

Maarten Guijt komt aan het hoofd van Lenovo BeneluxDe IT-gigant maakt de benoeming bekend van Maarten Guijt tot General Manager Benelux. Hij vervangt Andreas Mayer, die begin dit jaar het bedrijf verliet.



In het kader van zijn nieuwe functies zal het de taakvan Maarten Guijt zijn om de strategie en de transformatieprojecten van Lenovo te versterken. En dan in het bijzonder van de afdeling Lenovo Personal Computing and Smart Devices in de hele Benelux.

Het is de ambitie van Lenovo om de eerste plaatst te halen op de markt van pc-leveranciers in de Benelux. In deze context zal de nieuwe baas van het bedrijf trachten de groei te stimuleren en een groter aandeel te winnen op de markt van tablets en smart devices.

Maarten Guijt heeft de reputatie van een doorwinterde leader die al twintig jaar lang performante teams aanvoert in de internationale sector van informatica en telecommunicatie.

Vooraleer hij bij Lenovo kwam was hij General Manager bij HP Indigo Digital Solutions Northern Europe, in Nederland. Daarvoor had hij verschillende strategische directiefuncties op de maatschappelijke zetel van HP in Palo Alto, Californië, naast diverse functies tijdens zijn 13 jaar bij KPN Royal Dutch Telecoms.



 

By registering to this newsletter, I am allowing the publishers the right to use my information for networking purposes, to receive further information leading up to events, to receive post events information from the events actors & speakers, for follow-up emails and for my picture to be taken during the events..