Digital First
 
  • Publié le 05-03-2018

Thomas Fetten wordt CEO van SecureLink

Thomas Fetten wordt CEO van SecureLinkDe provider van cybersecurity-oplossingen breidt zijn directieteam uit met de benoeming van Thomas Fetten tot Chief Executive Officer.SecureLink zet zijn groei verder en breidt zijn directieteam uit met de benoeming van Thomas Fetten aan het hoofd van het bedrijf. In zijn meest recente functies, als COO van Getronics, stuurde hij de activiteiten van het bedrijf aan in 22 landen, waar het zijn cataloog diensten aanbiedt, inbegrepen clouddiensten, applicaties, on-site support en proactieve analyse.

Thomas Fetten begon zijn carrière bij IBM, in de Verenigde Staten en Europa.

Marco Barkmeijer, medeoprichter en huidig CEO van het bedrijf, zal voortaan de functie uitoefenen van commercieel directeur; hij zal zich focussen op de verkoop, marketing en de leveranciers.

"De overnames die in de loop van de laatste 18 maanden afgerond werden, maken van SecureLink nu een echte pan-Europese provider van cybersecurity-oplossingen", aldus een verheugde Thomas Fetten, CEO van SecureLink.

  

By registering to this newsletter, I am allowing the publishers the right to use my information for networking purposes, to receive further information leading up to events, to receive post events information from the events actors & speakers, for follow-up emails and for my picture to be taken during the events..