PANASONIC LANCEERT EERSTE TOUGHBOOK MET WINDOWS 8: DE CF-C2 SEMI-ROBUUSTE CONVERTEERBARE TABLET-PC

Panasonic lanceert vandaag de Toughbook CF-C2, een van de meest duurzame en veelzijdige professionele converteerbare tablet-pc’s voor buitendienstmedewerkers, field technici en medewerkers in de gezondheidszorg. De CF-C2 is de opvolger van de immens populaire CF-C1 en is de eerste Toughbook computer die gebruik maakt van Microsofts nieuwe besturingssysteem Windows 8 Pro, zowel in laptop- als in tabletmodus.

post-image-3

De Toughbook CF-C2 combineert de eigenschappen die zijn voorganger, de businessruggedized CF-C1, zo populair maakte bij mobiele werkers, met de allernieuwste technologie. Het opvallendste verschil tussen de CF-C1 en de CF-C2 is dat Panasonic de robuustheid van het nieuwe model heeft verhoogd. In tegenstelling tot de CF-C1 die business-ruggedized was, is de nieuwe Windows 8-Toughbook semi-robuust, waardoor het robuuster is in gebruik. Zo overleeft het toestel valpartijen vanop 76cm hoogte, zijn het klavier en de touchpad waterbestendig en bestaat het Lcd-scherm uit verstevigd glas.

Krachtige prestaties voor mobiele buitendienstmedewerkers, technici en zorgpersoneel

De CF-C2 is een van de meest krachtige en veelzijdige Toughbook tablets tot op heden. De Toughbook is ontworpen voor mobiele werkers die moeten multitasken en op uiteenlopende manieren gegevens moeten verwerken en die daarom nood hebben aan een compacte, maar performante PC met 12.5” HD scherm. De converteerbare tablet is uitgerust met een krachtige processor met derde generatie Intel® CoreTM-technologie, biedt talloze connectiviteitsopties, tot 15uur autonomie en een onafgebroken werking dankzij zijn brugbatterij. Daarnaast heeft het toestel een ongeziene opslagcapaciteit (4GB RAM standaard, met uitbreidingsmogelijkheid naar 8GB en 500GB HDD standaard met 128GB of 256GB SSD optioneel).

Buitendienstmedewerkers zullen graag horen dat de CF-C2 een ergonomische en afneembare draagband heeft voor handenvrij gebruik zowel in tablet- als in notebookmodus.

Met de driehoekige draagband kan het toestel steeds makkelijk met één hand worden bediend, ongeacht de positie – staand, liggend of iets daartussen – en de situatie op het terrein.

Technisch personeel op locatie kan dankzij de verschillende configuratiepoorten de CF-C2 volledig aanpassen aan hun behoeften. Diagnostische en meetinstrumenten via de serial port, een VGA-poort of een modem kan men o.a. toevoegen. De CF-C2 beschikt verder over verschillende ingebouwde connectiviteitsopties zoals Bluetooth 4.0, Wireless LAN a/b/g/n/ en een optionele 3G module met GPS.
In sectoren zoals de gezondheidszorg, waar veiligheid en bescherming van informatie essentieel zijn, kan de CF-C2 uitgerust worden met NFC of een smart card slot. De CF-C2 is bovendien compatibel met Intel® Anti Theft en Computrace veiligheidsprogramma’s.

Kwalitatief, converteerbaar scherm

Het scherm van de CF-C2 overklast de concurrentie. De nieuwe CF-C2 heeft een 12,5 inch capacitief HD-scherm met drievoudig scharnierontwerp voor een nog stabielere bediening.

Dankzij zijn geavanceerde scharniersysteem blijft het scherm steeds op zijn plaats in zowel tablet- als in laptopmodus. Daarnaast is supersnelle vijfpunts multitouchbediening mogelijk.

Het scherm is ook standaard voorzien van IPS-technologie voor een extra brede kijkhoek en ultra solide glas. Bovendien heeft het een hoge contrastratio, een helderheid van 500 cd/m2 en de gepatenteerde Panasonic antireflectielaag.

De Toughbook CF-C2 is in Europa verkrijgbaar vanaf december 2012. Meer informatie vindt u op onze website www.toughbook.eu.

Show More
Back to top button