Kaspersky Internet Security 2013 en Kaspersky Anti-Virus 2013 bieden maximale bescherming tegen cybercriminaliteit

Kaspersky Lab, toonaangevend ontwikkelaar van oplossingen voor content- en netwerkbeveiliging, introduceert Kaspersky Internet Security 2013 en Kaspersky Anti-Virus 2013. Beide producten, met verfijnde en gebruiksvriendelijke interface, zijn uitgerust met nieuwe technologieën om maximale bescherming te bieden tegen alle dreigingsvormen van cybercriminaliteit.

post-image-3

In reactie op het steeds veranderende dreigingslandschap - 125.000 nieuwe dreigingen per dag - is via de unieke Automatische exploitpreventie-technologie bijzondere aandacht besteed aan de veiligheid van potentieel kwetsbare toepassingen. Gebruikers van Kaspersky Internet Security 2013 profiteren tevens van extra bescherming tijdens online aankopen en online banktransacties, dankzij de eenvoudig te gebruiken ‘Safe Money’-functie. Beide producten zijn volledig compatibel met het nieuwe Microsoft Windows 8-besturingssysteem.
 
Internet wemelt van de op de loer liggende gevaren, maar de diefstal van financiële gegevens staat volgens een onderzoek1 van Harris Interactive (februari - maart 2012) bij gebruikers bovenaan de lijst. Over de hele linie had het merendeel van de internetgebruikers de meeste vrees voor diefstal van hun financiële gegevens. Veel gebruikers gaan echter zeer slordig om met hun creditcards; 27% zegt dat ze hun creditcards zonder erbij na te denken gebruiken voor online aankopen, waardoor zij een gemakkelijke prooi vormen voor cybercriminelen. Kaspersky Lab`s nieuwe beveiligingsoplossingen zorgen ervoor dat gebruikers altijd veilig zijn als ze online bankieren, winkelen, surfen of een bezoek brengen aan sociale netwerken.
 
"Bij de ontwikkeling van de nieuwe versies van deze producten hebben we veel aandacht besteed aan de behoeften van gebruikers en de bedreigingen waarmee zij worden geconfronteerd. Wetende dat het verlies van gevoelige gegevens en geld de zaken zijn waar de meeste gebruikers zich zorgen over maken, hebben we een reeks nieuwe beveiligingstechnologieën ontwikkeld om deze problemen aan te pakken", aldus Martijn van Lom, General Manager Kaspersky Lab Benelux & Nordic. “Kaspersky Internet Security 2013 is nu beter dan ooit, als het gaat om het beschermen van de meest waardevolle informatie tijdens online bankieren en winkelen.”
 
Kaspersky Internet Security 2013

De belangrijkste kenmerken van Kaspersky Internet Security 2013 zijn:
 
- Unieke ‘Safe Money’-technologie beschermt het geld van gebruikers `tegen elke prijs` tijdens online winkelen en bankieren.
- Unieke Automatische exploitpreventie richt zich op de meest geavanceerde bedreigingen die gebruikmaken van zwakke plekken in populaire software.
- Nieuwe anti-spam module blokkeert op efficiënte wijze ongewenste e-mail en bespaart gebruikers zo tijd en moeite.
- Nieuwe antivirus-engine met betere detectieresultaten voor de volledige omvang van in opkomst zijnde cyberdreigingen.
- Vereenvoudigde gebruikersinterface zorgt voor simpele installatie, activering en dagelijks gebruik van het product.
- Betere prestaties in de belangrijkste gebruiksscenario`s en een langere accuduur voor mobiele computers.
 
Veilig online winkelen en bankieren met Kaspersky Internet Security 2013

‘Safe Money’-technologie bevat een gevarieerde set beschermingsmethoden voor als de gebruiker online afrekent met echt geld. Tot deze activiteiten behoren onder andere het doen van online aankopen, het werken met een elektronisch betalingssysteem zoals PayPal of toegang tot een bankrekening. De nieuwe functie biedt betere bescherming tijdens alle financiële transacties. Zo werkt het:
- Schakelt automatisch over naar speciale ‘Safe Browser’-modus bij het bezoeken van websites voor internetbankieren; dit isoleert de betalingshandeling van andere online activiteiten zodat het zeker is dat niemand meekijkt met de transactie.
- Wordt automatisch geactiveerd bij het bezoeken van de meest gangbare betaalsites, en gebruikers kunnen eigen bank- of winkelwebsites eenvoudig toevoegen aan de lijst.
- Controleert de authenticiteit van de betaalwebsite zelf om er zeker van te zijn dat de site niet gecompromitteerd of nep is.
- ‘Safe Money’ evalueert de beveiligingsstatus van de computer, en waarschuwt als eerst belangrijke dreigingen moeten worden opgelost voordat een betaling kan worden gedaan.
- ‘Virtual Keyboard’, ontworpen om in de ‘Safe Money’-modus de meest gevoelige gegevens te beschermen tegen ‘keyloggers’, is versterkt met een andere technologie: ‘Secure Keyboard’. Deze gebruikt een speciale toetsenbord driver om malware te voorkomen die voortvloeit uit het bijhouden van toetsaanslagen. Dit garandeert het fraudebestendig invoeren van wachtwoorden of creditcardnummers.
 
Bescherming tegen zero-day exploits

Automatische exploitpreventie is ontworpen om een aantal van de meest geavanceerde dreigingen het hoofd te bieden - dreigingen die misbruik maken van zwakke plekken in populaire software. Exploits zijn al geruime tijd het populairste wapen van cybercriminelen voor het uitvoeren van online aanvallen die bekend staan als `drive-by downloads` - wanneer een gebruiker wordt geïnfecteerd door slechts een bezoek te brengen aan een bepaalde webpagina. Automatische exploitpreventie beschermt klanten van Kaspersky Lab tegen dit soort exploits, met inbegrip van exploits die zogenaamde zero-day kwetsbaarheden benutten. Deze laatste behoren tot de meest gevaarlijke dreigingen, omdat ze het systeem infecteren met behulp van onbekende of nog niet gepatchte beveiligingslekken in populaire software. De Automatische exploitpreventie-technologie is gebaseerd op Kaspersky Lab`s ruime ervaring in IT-beveiliging en is in staat om ongeautoriseerde activiteiten door een exploit te herkennen zonder de normale werking van een potentieel kwetsbaar programma te blokkeren, zoals een webbrowser, documentlezer, etc.
 
Kaspersky Anti-Virus 2013

De belangrijkste kenmerken van Kaspersky Anti-Virus 2013 zijn:
 
- Nieuwe antivirus-engine met betere detectieresultaten voor de volledige omvang van in opkomst zijnde cyberdreigingen.
- Nieuwe anti-phishing module met automatische updates en verbeterde heuristische detectie van websites die wachtwoorden en andere waardevolle gegevens proberen te stelen.
- Vereenvoudigde gebruikersinterface zorgt voor eenvoudigere installatie, activering en dagelijks gebruik van het product.
- Real-time bescherming tegen virussen, spyware, Trojans, rootkits en nog veel meer.
- Automatische exploitpreventie zorgt dat kwetsbaarheden uw pc niet in gevaar brengen.
- Website- en mailscans om kwaadaardige software te detecteren.
- Snelle en efficiënte pc-prestaties.
- Directe veiligheidscontroles op bestanden, applicaties en websites.
- Terugdraaien van schadelijke malware-activiteiten.
 
Volledig Windows 8 compatibel

Kaspersky Internet Security 2013 en Kaspersky Anti-Virus 2013 zijn volledig compatibel met het nieuwe Microsoft Windows 8-besturingssysteem. De pakketten van Kaspersky Lab bieden volledige bescherming voor Windows 8-gebruikers, met een verbeterde beveiliging voor toepassingen in de nieuwe aanraakvriendelijke-interface. Ook bieden ze ondersteuning voor alle nieuwe veiligheidsvoorzieningen van het besturingssysteem zelf. De nieuwe Kaspersky ‘Now-applicatie’ geeft Windows 8-gebruikers een snel overzicht van de beveiligingstatus van de pc`s. Het stelt de gebruiker in staat om de belangrijkste mogelijkheden van Kaspersky Internet Security en Kaspersky Anti-Virus direct vanuit de nieuwe gebruikersinterface te starten. De app is gratis beschikbaar in de Windows Store.
 
Systeemeisen

Kaspersky Internet Security 2013 en Kaspersky Anti-Virus 2013 zijn geoptimaliseerd om een minimale hoeveelheid systeembronnen gebruiken. Dit omvat:
- Besturingssysteem: Microsoft Windows 7, Microsoft Windows 8, Windows Vista of Windows XP (32- of 64-bit)
- Processor: 800 MHz CPU voor Windows XP of 1 GHz CPU voor Windows Vista of Windows 7
- RAM: 512MB voor Windows XP of 1GB (32-bit) / 2GB (64-bit) voor Windows Vista of Windows 7
- Vrije schijfruimte: 480 MB vrije ruimte op de harde schijf voor installatie
 
Beschikbaarheid en prijzen

Kaspersky Internet Security 2013 en Kaspersky Anti-Virus 2013 zijn per direct beschikbaar. Eenjarige licenties van Kaspersky Internet Security 2013 voor 1 PC zijn te koop voor €49,95, Kaspersky Anti-Virus 2013 voor €29,95.

Show More
Back to top button