null
 
  • Publié le 10-07-2019

Toshiba stelt zijn nieuwe dynabook-gamma voor

Toshiba stelt zijn nieuwe dynabook-gamma voorDe eerste laptops van Toshiba onder het merk dynabook gaan van start in Europa. Machines op maat gesneden voor het werk op het bedrijf.Dynabook Europe kondigde de lancering aan van twee nieuwe draagbare computers, de Portégé X30-F en Tecra X40-F. De nieuwe modellen weerspiegelen de nieuwe positionering van fabrikant Toshiba, nu dynabook geworden, op de B2B computermarkt.

Deze toestellen met hun elegant design hernemen het onyxblauw dat zo karakteristiek is voor het Premium X-gamma, naast een resem state-of-the-art functies, zoals Modern Standby, de nieuwste Wi-Fi 6 standaard en de allernieuwste Intel CoreTM-processoren van de 8e generatie (WhiskeyLake) en Intel OptaneTM.

Zij bevatten ook zeer snel opslaggeheugen (Intel OptaneTM) en een touchpad met vingerafdruklezer als beveiliging, en een koelingssysteem dat minder lawaai maakt.

De Portégé X30-5 en Tecra X40-F werden tot slot zodanig ontworpen dat zij aan de hoogste beveiligingsnormen voldoen: hun BIOS en TPM 2.0 werden in eigen huis ontwikkeld en ondersteunen de Secure Launch-beschermingsfunctie en de systeembeheermodus.

De machines worden verwacht voor augustus dit jaar. Meer op http://www.toshiba.be/nl/generic/business-homepage/# 

By registering to this newsletter, I am allowing the publishers the right to use my information for networking purposes, to receive further information leading up to events, to receive post events information from the events actors & speakers, for follow-up emails and for my picture to be taken during the events..