Pharma Summit
 
  • Publié le 03-06-2019

SAS automatiseert de complexe taken

SAS automatiseert de complexe takenHet IT-bedrijf kondigde een verbeterde versie aan van zijn gelijknamige platform, dat nu voorzien is van nieuwe functies. Die moeten complexe taken automatiseren en een betere communicatie mogelijk maken tussen de bedrijfs- en analytische experts.De marktspecialist in geavanceerde analytics heeft tijdens het laatste SAS Global Forum een reeks nieuwe technologieën voorgesteld die een snellere machine learning, een verbeterde beeldherkenning omvat naast tools die meer overlevingskansen bieden voor premature baby`s.

De nieuwe versie van het SAS Platform bevat tal van innovaties die het een referentieoplossing maken voor de wereld van Artificiële Intelligentie. De nieuwste update van de IT-oplossing focust zich immers vooral op automatisering van complexe taken, zoals het opschonen van gegevens, de transformatie van data, het uitwerken, vergelijken en uitrollen van analytische modellen. Nieuwe functies die de bedrijven in staat moeten stellen om te bepalen wat, op basis van de analytics, de beste weg is om te volgen.

De AI van het SAS-platform zou volgens het bedrijf analyseresultaten moeten kunnen voorstellen in een taal die verstaanbaar is voor professionele gebruikers, dankzij de "Natural Language Generation" technologie. Daarmee kunnen bijvoorbeeld niet-statistici begrijpen waarom een gegeven transactie als verdacht gemarkeerd wordt, of waarom een specifieke groep klanten geselecteerd werd als de beste doelgroep voor een marketingcampagne.

"Onze innovatie drijft onze bedrijven, hun directie en de `data scientist` naar ongekende hoogten, en helpt hen om op slimme wijze het traject van hun bedrijf aan te passen, dankzij geavanceerde analytics", zo verklaarde Jim Goodnight, CEO van SAS, tijdens het SAS Global Forum. 

By registering to this newsletter, I am allowing the publishers the right to use my information for networking purposes, to receive further information leading up to events, to receive post events information from the events actors & speakers, for follow-up emails and for my picture to be taken during the events..