Social media in Belgium
 
  • Publié le 20-05-2019

Barracuda bekroond tot kampioen in de beveiliging van e-mails in het bedrijf

Barracuda bekroond tot kampioen in de beveiliging van e-mails in het bedrijfDe specialist in beveiligingsoplossingen in de cloud werd uitgeroepen tot leader in het domein van `Enterprise Email Security`. Een onderscheiding toegekend in het laatste rapport van `Forrester Wave`.Het bedrijf Barracuda heeft de hoogste punten gekregen in het laatste rapport van Forrester, omwille van de integratie in de cloud, de opties voor implementatie, de respons op incidenten, de ondersteuning en de criteria van succes bij de klanten.

Het bedrijf werd geciteerd om "een innovatieve oplossing op basis van kunstmatige intelligentie, genaamd Sentinel, aangeboden te hebben, waarmee men zich beschermt tegen spear phishing  BEC-aanvallen."

`Barracuda Forensics and Incident Response` bouwt voort op deze innovatie door het automatiseren van de fasen voor onderzoek, respons en correctie van incidenten.

"Het is onze missie om onze klanten levenslang te beschermen en ondersteunen. Wij waren pioniers op het gebied van de beveiliging van elektronische boodschappen, en onze positie in dit rapport is een bijkomende erkenning van ons leadership", aldus een verheugde BJ Jenkins, President en CEO van Barracuda.

Het rapport "The Forrester Wave Enterprise Email Security, Q2 2019" is gratis beschikbaar op www.barracuda.com/EmailWave 

By registering to this newsletter, I am allowing the publishers the right to use my information for networking purposes, to receive further information leading up to events, to receive post events information from the events actors & speakers, for follow-up emails and for my picture to be taken during the events..