• Publié le 10-04-2019

VMware stel zijn nieuw partnerprogramma voor

VMware stel zijn nieuw partnerprogramma voorDe leverancier van managementsoftware kondigt een nieuw commercieel programma voor zijn partners aan. Eenvoudiger en modulair moet `VMware Partner Connect` het reseller channel toelaten om met VMware een handelsrelatie te onderhouden die meer strookt met hun economische modellen.Het nieuwe programma VMware Partner Connect, voorzien voor begin volgend jaar, zal de partners toelaten om een accreditatie te verkrijgen en beloningen in functie van de waarde die zij de klanten bieden.

De nieuwe strategie van de leverancier, die de rendabiliteit van zijn resellers wil verbeteren, zal drie niveaus tellen: `Partner`, `Advanced Partner` en `Principal Partner`. De `Principal Partner` certificering (het hoogste niveau) zal toegekend worden aan partners die het meeste kennis en ervaring bezitten die zij ten dienste van de klanten kunnen stellen. Zij onderscheiden zich doordat zij Master Services vaardigheden onder de knie hebben in verschillende strategische IT-domeinen.

VMware verwacht van alle partners die in het kader van dit nieuwe programma evolueren dat zij de nodige competenties bewijzen op het gebied van verkoopvaardigheden, kennis op het gebied van architectuur en ervaring in de implementatie.

Hoe meer de partners investeren in hun expertise en die verrijken, hoe meer zij kans maken op beloningen, wat zich vertaalt in betere marges en andere voordelen.

Zodra het programma gelanceerd wordt heeft VMware al aangegeven dat het zijn partner channel zal helpen om zich erop voor te bereiden door ondersteuning, tools en een opleiding aan te bieden.

Meer info over het programma via https://www.vmware.com/go/partner-connect 

By registering to this newsletter, I am allowing the publishers the right to use my information for networking purposes, to receive further information leading up to events, to receive post events information from the events actors & speakers, for follow-up emails and for my picture to be taken during the events..