• Publié le 08-04-2019

Christian Peters benoemd tot Channel & SMB Manager bij Lenovo Benelux

Christian Peters benoemd tot Channel & SMB Manager bij Lenovo BeneluxZijn doel: de aanwezigheid van Lenovo op de KMO-markt uitbreiden en het marktaandeel van de fabrikant in het Belgisch en Nederlands kanaal verhogen.De IT-gigant maakt de benoeming bekend van Christian Peters tot Channel & SMB Manager voor de zone Lenovo IDG Benelux. Hij moet de aanwezigheid van de fabrikant op de KMO-markt uitbreiden en het marktaandeel van Lenovo op de Belgische en Nederlandse markt vergroten.

Met zijn 25 jaar ervaring in verschillende commerciële functies in de IT-sector brengt Christian een rijke ervaring en grondige kennis met zich mee. Hij heeft in het verleden immers gewerkt voor HP, Tech Data en Paradigit.

Zijn vele jaren in de sector hebben Christian een uitgebreide expertise bezorgd in de domeinen van hard- en software, oplossingen en services met een toegevoegde waarde, in consumentenelektronica, in de directe verkoop, in het beheer van het channel, en van de distributie.

Christian zal zijn functies bij Lenovo op 1 mei opnemen en zal rapporteren aan Maarten Guijt, General Manager Lenovo IDG Benelux. 

By registering to this newsletter, I am allowing the publishers the right to use my information for networking purposes, to receive further information leading up to events, to receive post events information from the events actors & speakers, for follow-up emails and for my picture to be taken during the events..