Social media in Belgium
 
  • Publié le 04-04-2019

Pure Storage versterkt EMEA-verkoopkanaal met specifiek programma voor distributeurs

Pure Storage versterkt EMEA-verkoopkanaal met specifiek programma voor distributeursSamenwerkingen om groei in huidige en nieuwe markten verder uit te bouwen en het bieden van een uitmuntende klantbeleving.Pure Storage lanceert vandaag een nieuw programma, specifiek voor distributeurs in EMEA. Het programma vergroot en versterkt Pure’s commitment aan een partner-centrisch go-to-marktbenadering en biedt distributeurs strategische ondersteuning om groei te stimuleren en efficiënt op te schalen.

Daarnaast helpt het programma distributeurs hun bereik uit te breiden naar nieuwe markten en om beter tegemoet te komen aan de behoeften van klanten. 

Wederom een jaar van groei en een Net Promoter Score (NPS) die zich herhaaldelijk in de top 1% van B2B-organisatiesbevindt, versterkt bij klanten de status van Pure Storage als een trusted partner. De ervaring met opkomende technologieën zoals de hybride cloud, kunstmatige intelligentie, machine learning en NVMe, maken dat Pure Storage voorop loopt als het gaat om het oplossen van de uitdagingen waar klanten nu voor staan. 

Pure bouwt nu het beste distributienetwerk dat als taak heeft de groei van de value added resellers in de regio mogelijk te maken en te stimuleren.

Na het Pure Global Partner Forum in mei 2018 is het nieuwe programma in samenwerking met bestaande distributeurs ontwikkeld. Het programma bevat belangrijke elementen waarmee distributeurs een autonome ‘Pure Certified’ praktijk kunnen bouwen. Stimulering van business development wordt aangevuld met verdere investeringen in het programma en marketingondersteuning, alsook in systemen, tools en processen. 

Matthieu Brignone, Area Vice President EMEA Partners voegt hieraan toe: “Pure Storage heeft een businessmodel dat distributeurs in het hart van de marktstrategie plaatst. We hebben nauw samengewerkt met onze distributeurs om ervoor te zorgen dat het programma levert wat zij nodig hebben. Het is een zeer positief begin van een voortdurende dialoog met onze distributiepartners, waarvan we weten dat deze snel vruchten zal afwerpen in EMEA ».

Eric Nowak, President Enterprise Computing Solutions, Arrow EMEA zegt: “We verwelkomen de stap van Pure om de partnergerichte marktstrategie in EMEA verder te versterken. De hele channel community profiteert in toenemende mate van de mogelijkheden van all-flash opslag. Het programma biedt ons mogelijkheden om Pure’s resellerkanaal te ondersteunen. Arrow en Pure hebben nauw samengewerkt om van het distributeursprogramma een succes te maken, met een duidelijke focus op het optimaal inspelen op de behoeften van de klant.‘’ 

By registering to this newsletter, I am allowing the publishers the right to use my information for networking purposes, to receive further information leading up to events, to receive post events information from the events actors & speakers, for follow-up emails and for my picture to be taken during the events..