PROGRAMMATIC SUMMIT
 
  • Publié le 11-03-2019

Nieuwe beveiligingstrategie bij VMware

Nieuwe beveiligingstrategie bij VMwareHet IT-bedrijf stelt een nieuwe strategie voor op het gebied van beveiliging, die meer de focus zal leggen op de toepassingen dan op de infrastructuur. Een woordje uitleg.Op de RSA Conference in San Francisco heeft VMware een nieuwe beveiligingsaanpak voorgesteld die meer de focus legt op de applicaties (en hun gedrag) dan op de infrastructuur.

Dit nieuw concept moet zorgen voor een meer doelgerichte bescherming, in vergelijking met de strategie waarbij men actief allerlei soorten dreigingen najaagt.

Om deze nieuwe strategie te implementeren lanceert VMware de eerste Service-defined Firewall op de markt. Een firewall die de applicaties en data beter moeten beschermen zowel op de fysieke site als in de cloud.

De integratie van haar technologie in de infrastructuur laat het bedrijf toe om een beter overzicht te hebben van de applicaties en dus een veiligere digitale werkomgeving te bieden. 

By registering to this newsletter, I am allowing the publishers the right to use my information for networking purposes, to receive further information leading up to events, to receive post events information from the events actors & speakers, for follow-up emails and for my picture to be taken during the events..