Digital First
 
  • Publié le 27-02-2019

Cheops haalt een 9e Gazelle binnen

Cheops haalt een 9e Gazelle binnenHet IT-bedrijf behaalt voor het negende opeenvolgende jaar de titel van Trends Gazelle. En terecht, met zijn omzetcijfer van 36,4 miljoen euro en groei van 20%!IT-dienstverlener Cheops realiseerde in 2018 een omzetcijfer van 36,4 miljoen euro, wat een groei is met 20% tegenover 2017. Omwille van dit resultaat werd het bedrijf voor het negende opeenvolgende jaar bekroond met een prestigieuze `Trends Gazelle`, een award die toegekend wordt aan bedrijven met de snelste groei, zowel op vlak van omzetcijfer, personeel als toegevoegde waarde.

Het bedrijf vernoemt de doorbraak van de cloud als de voornaamste motor die deze groei aandrijft, naast diensten met betrekking tot outsourcing van IT-diensten, die in de afdeling Managed Services voor een groei met 42% zorgden.

Cheops mag zich beroemen op het feit dat het in 2018 een reeks grote namen aan zijn portfolio mocht toevoegen, waaronder die van Lear Corporation, Hays, Duvel Moortgat en Alcopa.

"Steeds meer bedrijven zijn op zoek naar een gespecialiseerde partner die hen kan helpen bij hun IT-beheer. Voor hen is dit het middel om tijd en middelen vrij te maken, en zich te focussen op klantgerichte innovaties," aldus een verheugde Filip Goos, CEO van Cheops.

In 2018 heeft het bedrijf zijn focus terug gericht op de cloudomgeving en de standaardisering van zijn dienstverlening. De investeringen waren vooral gericht naar het Network Operating Center en de cloudinfrastructuur. 

By registering to this newsletter, I am allowing the publishers the right to use my information for networking purposes, to receive further information leading up to events, to receive post events information from the events actors & speakers, for follow-up emails and for my picture to be taken during the events..