Digital First
 
  • Publié le 08-02-2019

Buy Way start met de financiering van online aankopen

Buy Way start met de financiering van online aankopenDe Belgische specialist in het financieren van aankopen in de bakstenen winkels breidt zijn financieringsformule op krediet uit naar online aankopen. Een innovatieve omnichannel oplossing die de detailhandel in ons land een nieuwe dynamiek wil geven.Buy Way biedt voortaan gebruikers de mogelijkheid aan om hun online aankopen in één keer of op krediet te betalen, net zoals ze dat zouden doen in een fysieke winkel. Een nieuwe digitale betaalmogelijkheid, aangeboden door de kredietinstelling die in zijn 30-jarig bestaan Belgische klanten al voor meer dan 3 miljard euro gefinancierd heeft. Buy Way werkt momenteel met een 200 partner-retailers in België, die de nieuwe oplossing zullen kunnen aanbieden.

Deze nieuwe betaalformule zal zich prioritair richten tot de 500.000 Buy Way klanten. Die zullen nu toegang krijgen tot een simulatie, die hen een overzicht biedt van de maandelijkse bedragen die terugbetaald moeten worden en andere informatie over het totaal te betalen bedrag. Tot nu was deze financieringsmogelijkheid enkel beschikbaar voor aankopen in fysieke winkels.

"Deze nieuwe optie betekent het begin van een reeks innovaties die wij in de volgende maanden willen introduceren in België", aldus Christophe Hamal, General Manager van Buy Way. 

By registering to this newsletter, I am allowing the publishers the right to use my information for networking purposes, to receive further information leading up to events, to receive post events information from the events actors & speakers, for follow-up emails and for my picture to be taken during the events..