Digital First
 
  • Publié le 06-02-2019

Cegeka en OutSystems slaan de handen ineen

Cegeka en OutSystems slaan de handen ineenDe IT-dienstverlener heeft een strategisch akkoord afgesloten met het Low-Code platform, waardoor Cegeka de oplossing van OutSystems zal gebruiken bij zijn klanten om de projecten voor het ontwikkelen van applicaties te versnellen.Het akkoord dat tussen beide bedrijven afgesloten werd over het gebruik van het Low-Code platform van OutSystems, moet de klanten van Cegeka in staat stellen om dankzij deze software flexibiliteit, kwaliteit en korte verkoopstermijnen te waarborgen. Door hun krachten zo te verenigen, breiden de twee bedrijven hun partner-ecosysteem tot over de grenzen uit.

"Wij houden de markt van Low-Code al een hele tijd in het oog, en stellen vast dat de maturiteit en stabiliteit van de technologie op een hoog niveau zijn gekomen, zodat onze klanten ervan kunnen profiteren", verklaart Kurt van Looveren, Division Director Applications bij Cegeka.

De samenwerking met OutSystems moet de applicatie-afdeling van Cegeka ook in staat stellen om het bedrijf wendbaarder te maken en belangrijke projecten die zij realiseren bij de klanten sneller op de markt te kunnen brengen.

"Wij zijn erg trots dat Cegeka nu deel uitmaakt van ons partner-ecosysteem. In België is er nog een groot aantal monolithische bedrijven die gebruik maken van oude systemen, en die ze graag zouden omvormen tot flexibele oplossingen waarmee zij sneller kunnen handelen", zo verklaart van zijn kant Michel VanCotthem, Country Lead BeLux bij OutSystems, die zijn ambities om zijn activiteiten voortdurend uit te breiden niet verbergt.

  

By registering to this newsletter, I am allowing the publishers the right to use my information for networking purposes, to receive further information leading up to events, to receive post events information from the events actors & speakers, for follow-up emails and for my picture to be taken during the events..