Digital First
 
  • Publié le 30-01-2019

Nieuw "partner" programma voor Kaspersky

Nieuw \\\"partner\\\" programma voor KasperskyDe beveiligingsspecialist heeft zijn nieuw programma voorgesteld dat het lucratief karakter moet verhogen van de specialisaties van zijn reseller-netwerk.Kasperksy Lab lanceert Kaspersky United, een nieuw partnerprogramma dat het lucratief karakter van de specialisaties van resellers beduidend verhoogt. Met het programma kunnen de commerciële partners van het bedrijf ook toegang krijgen tot een groter aantal tools voor opleiding-, verkoop- en marketingactiviteiten die passen bij hun eigen specialisaties.

Het partnerprogramma wil "een antwoord zijn op de groeiende complexiteit van IT-infrastructuren, die gepaard gaat met een groeiende behoefte aan specifieke kennis en diensten op domeinen zoals hybride cloud-security, netwerkbeveiliging of bescherming tegen gerichte aanvallen op industriële omgevingen".

De transparantie van het nieuw beloningssysteem voor resellers en dienstverleners moet de verkoop van de producten en diensten van Kaspersky nog aantrekkelijker maken.

"Het partnerkanaal evolueert mee met de wensen van de klanten. Wij stelen vast dat bedrijven zich specialiseren in niches die draaien rond het leveren van bepaalde informatie over bedreigingen. Deze oplossingen zijn verkrijgbaar in de vorm van SaaS. Steeds meer kleine bedrijven kiezen ervoor om hun IT-beheer uit te besteden. Met ons nieuw partnerprogramma Kaspersky United kunnen onze partners zich verder ontwikkelen in hun specifieke domeinen", aldus Jordy Loozekoot, verantwoordelijk voor channel marketing bij Kaspersky Lab in de Benelux.

Het nieuw programma, dat beschikbaar is sinds begin januari, biedt ook uitgebreide privileges zoals financiële voordelen, kortingen voor de gespecialiseerde partners die tot 20% kunnen gaan, ondersteuning bij implementaties en prioriteit bij het voorstellen van offertes, toolboxes voor verkoop en marketing, en educatief materiaal, trainingen en workshops on- en offline. 

By registering to this newsletter, I am allowing the publishers the right to use my information for networking purposes, to receive further information leading up to events, to receive post events information from the events actors & speakers, for follow-up emails and for my picture to be taken during the events..