Digital First
 
  • Publié le 28-01-2019

Fujitsu kampioen van managed workplace services

Fujitsu kampioen van managed workplace servicesHet Japanse bedrijf kreeg een erkenning als een van de leiders van het Magic Quadrant Gartner Europe op het vlak van beheerde werkplekdiensten (Managed Workplace Services).Gartner heeft voor de derde keer op rij Fujitsu erkend als koploper in zijn laatste Magic Quadrant voor managed workplace services, Europe. Het IT-bedrijf staat ook op de eerste rij bij de leveranciers omwille van zijn uitvoeringskwaliteit.

Volgens Gartner is de werkplek de "eerste lijn van digitale verandering en engagement van de werknemers geworden. Innovatieve diensten voor het beheren van de werkplek bieden organisaties dan ook een stap voor op hun concurrenten".

Nog volgens Gartner hanteert Fujitsu een strategische aanpak van de managed workplace services, waarbij het erkent dat de nadruk voortaan ligt op de transformatie van de werkplek tot belangrijke katalysator van digitale capaciteiten en niet zozeer op het verlagen van de kosten.

Voor dit Magic Quadrant for Managed Workplace Services heeft Gartner de 16 belangrijkste providers van managed workplace services in Europa geëvalueerd, die onder andere diensten bieden voor klantenondersteuning en outsourcing die de eindegebruikers een geïntegreerde, automatische, in de cloud geïntegreerde ondersteuning bieden. 

By registering to this newsletter, I am allowing the publishers the right to use my information for networking purposes, to receive further information leading up to events, to receive post events information from the events actors & speakers, for follow-up emails and for my picture to be taken during the events..