Veeam wint zilveren ‘Rising Star’-award tijdens GTDC Summit in Barcelona

Veeam Software, leverancier van back-up-, replicatie- en virtualisatiebeheeroplossingen voor VMware vSphere en Windows Server Hyper-V, heeft de zilveren ‘Rising Star’-award gewonnen tijdens de European GTDC Summit in Barcelona. De Global Technology Distribution Council vertegenwoordigt alle vooraanstaande IT-distributeurs van over de hele wereld.

post-image-3

De ‘Rising Star’-award wordt uitgereikt aan organisaties die de grootste groei in de EMEA-regio hebben laten zien binnen het 2-tier channel, het kanaal dat gebruik maakt van distributeurs en resellers. De award wordt toegekend in de categorieën Gold, Silver en Bronze, gebaseerd op omzet.

Gilles Pommier, channel director EMEA bij Veeam Software, over de award: “We zijn uiteraard erg trots dat we deze award in ontvangst mochten nemen. Omdat Veeam haar producten uitsluitend via indirecte distributiekanalen verkoopt, investeren we veel in onze distributeurs en channelpartners, bijvoorbeeld door middel van ons ProPartner-programma. Deze award is een mooie erkenning van onze inzet.”

“Wat betreft onze channelstrategie zullen er in de toekomst geen drastische veranderingen plaatsvinden. Veeam zal blijven investeren in haar 100% indirecte, 2-tier channelmodel”, vertelt Pommier. “Dit eenvoudige verkoopmodel is één van de belangrijkste pijlers van ons succes. Niet alleen blijven we investeren in onze partners, ook zullen we onze meest toegewijde en succesvolle partners belonen. We houden vast aan onze ambitie, namelijk een sterke groei realiseren in de komende jaren. Onze distributeurs zetten we in om verder te kunnen groeien en voor het beheren van de resellerbase. Wel zullen we investeren in meer resources, waarbij de focus ligt op het helpen van Top Tier Partners om de verkoop en dienstverlening bij de grotere accounts te bevorderen. Daarnaast gaan we op korte termijn samenwerkingen opzetten met storage vendors en zullen we een kanaal
creëren gericht op Cloud Providers.”

Ook de GTDC is tevreden over de awards: "Het is goed om te zien dat er binnen IT-distributies steeds weer nieuwe producten van nieuwe leveranciers komen", aldus Peter van den Berg, General Manager GTDC Europa. "Als deze bedrijven door middel van een goed partnership met hun distributiepartner zo snel weten te groeien als Veeam, ben ik er zeker van dat er ongeacht de economische omstandigheden altijd ruimte in de markt is voor succes."

De Global Technology Distribution Council is een consortium dat de grootste IT-distributeurs ter wereld vertegenwoordigt. De leden van GTDC behalen jaarlijks een omzet van meer dan $100 miljard door middel van de wereldwijde verkoop van IT-producten, -diensten en -oplossingen via dynamische business channels. GTDC organiseert jaarlijks een EMEA-top om zijn leden met elkaar in contact te brengen en nodigt hierbij een selecte groep executives van de belangrijkste en snelst groeiende ITleveranciers uit om channel-gerelateerde onderwerpen te bespreken en hen de mogelijkheid te bieden om te netwerken. De GTDC European Summit vond dit jaar op 13 en 14 juni plaats in Barcelona.

Show More
Back to top button