null
 
  • Publié le 25-10-2019

Stéphane Lahaye wordt nieuwe Managing Director BeLux bij HPE

Stéphane Lahaye wordt nieuwe Managing Director BeLux bij HPEVanaf 1 oktober neemt Stéphane Lahaye de rol als Managing Director BeLux bij Hewlett Packard Enterprise op. Hij is geen onbekende, hiervoor werkte hij als Country Manager bij HPE Luxemburg.In zijn nieuwe rol is hij verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de activiteiten van HPE in België.

Hiervoor werkte hij als Country Manager in Luxemburg. Daarnaast heeft de nieuwe Managing Director een hoop ervaring in verschillende sectoren zoals marketing, verkoop en management, zowel op lokaal als op internationaal niveau. Zo werkte hij eerder al voor HP, Compaq en HPE. Dit inzicht in de business vanuit verschillende invalshoeken van producent tot integrator, biedt een ontegensprekelijke meerwaarde als de nieuwe MD van HPE.

Stéphane Lahaye zal verantwoordelijk zijn voor het toezicht op een breed hardware-, software- en dienstenportfolio, het aansturen van verdere groei en het behouden van een hoog niveau van tevredenheid bij klanten en partners. Hij is daarbovenop ook verantwoordelijk om het engagement van medewerkers te versterken, met als doel om van HPE de beste werkgever binnen de IT-industrie te maken. 

By registering to this newsletter, I am allowing the publishers the right to use my information for networking purposes, to receive further information leading up to events, to receive post events information from the events actors & speakers, for follow-up emails and for my picture to be taken during the events..