Pharma Summit
 
  • Publié le 22-03-2019

Zyxel verbetert netwerken voor scholen en mkb met XS3800-28 aggregatie-switch

Zyxel verbetert netwerken voor scholen en mkb met XS3800-28 aggregatie-switchNieuwste Zyxel design switch biedt uitgebreide poortdensiteit, flexibiliteit en schakelcapaciteit. Zyxel Communications introduceert de XS3800-28, een dynamische 10-gigabit aggregatie-switch. Dit model is bedoeld voor schoolcampussen en mkb's, en biedt de kracht, flexibiliteit en stabiliteit die nodig is om complexe netwerken op lange termijn stabiel te laten functioneren.Met 8 combinatiepoorten kan deze veelzijdige switch tot 24 10G SFP+ glasvezel- of 12 10G RJ-45 koperaansluitingen aan. Deze flexibiliteit geeft de vrijheid om te kiezen welke netwerkconfiguratie het beste bij de huidige behoeften past en maakt een probleemloze herconfiguratie mogelijk zodra die veranderen.

"We wilden laten zien dat het aanpassingsvermogen en configuratiepotentieel van een netwerkproduct net zo belangrijk kan zijn als de meer populaire specificaties, zoals vermogen en snelheid", aldus Peter van der Putten, Head of Channel Benelux. "De XS3800-28 biedt een vooruitstrevendere manier om aan de netwerkeisen van scholen en mkb’s te voldoen.”

Essentials van een core switch
De verbeterde switch-capaciteit van de XS3800-28, het grotere L3-routeringsnetwerk en de indrukwekkende CPU-prestaties zijn perfect voor installaties die uitgebreide aggregatie vereisen. Om een geavanceerd netwerk met een lage latentie te bouwen en een 10G backbone-architectuur met hoge dichtheid, is een aggregatie-switch van dit kaliber essentieel.

De switch blinkt uit in herstelvermogen en beschikbaarheid. Met een herstelknop kan het apparaat onmiddellijk terugschakelen in het geval van misconfiguraties. Daarnaast biedt een dubbele voeding een essentieel vangnet als de primaire voeding op complicaties stuit. Bovendien staat de switch dankzij het hoogwaardige ontwerp van de hardware garant voor een lange levensduur van het netwerk.

Multi-gigabit betekent toekomstbestendig
De multi-gigabit capaciteit van de switch maakt het een must voor scholen en ondernemingen die een superieure netwerkfunctionaliteit verwachten. Met koperen poorten die snelheden van 100M, 1G, 2.5G, 2.5G, 5G en 10G ondersteunen, kan de flexibele switch downgrades en knelpunten voorkomen die vaak 2.5/5G-capabele producten treffen, zoals servers en opslagapparatuur. Het apparaat is ook CAT5e-compatibel, waardoor het niet meer nodig is om een dure CAT6 kabel aan te schaffen.

De XS3800-28 wordt vanaf heden via resellers verkocht. Voor meer informatie zie: www.zyxel.com/products_services/28-port-10GbE-L2--Managed-Switch-XS3800-28.

Over Zyxel
Zyxel Communications BV is al ruim 30 jaar ontwikkelaar en wereldwijd leverancier van een compleet netwerkportfolio voor telco’s en serviceproviders, zakelijke gebruikers en consumenten. Met een focus op innovatie en door de klant centraal te stellen, verbindt het bedrijf mensen via het internet met oplossingen die informatie-uitwisseling versnellen en de productiviteit van mensen en organisaties verhogen. Het bedrijf loopt voor met innovaties, zoals Metro Ethernet Networking (MAN) en Fibre to the X en neemt deel in het eSociety Platform Nederland. Voor alle sectoren in de zakelijke markt en het mkb biedt Zyxel onder meer veilige en betrouwbare wifi- en IP-oplossingen. Voor telecomaanbieders, zoals Telfort (KPN) en Luxemburg Online, biedt het bedrijf gespecialiseerde oplossingen terwijl steeds meer thuisgebruikers Digital Home Solutions technologieën gebruiken zodat ze bijvoorbeeld online kunnen gamen. Uitgebreide technische ondersteuning en klantenservice levert het bedrijf aan Internet Service Providers, telecomaanbieders en het IT-verkoopkanaal. Het motto van het bedrijf is dan ook: ‘Zyxel, Your Networking Ally’. In de Benelux worden de producten van Zyxel gedistribueerd door Copaco, Ingram Micro, Multicap, Valadis en Tech Data en in België en Luxemburg ook door Deltalink. Voor meer informatie, zie www.Zyxel.nl 

By registering to this newsletter, I am allowing the publishers the right to use my information for networking purposes, to receive further information leading up to events, to receive post events information from the events actors & speakers, for follow-up emails and for my picture to be taken during the events..