null
 
  • Publié le 18-03-2019

Jonas Dhaenens verkozen tot IT Person of the Year

Jonas Dhaenens verkozen tot IT Person of the YearVoor de vierde keer op rij maakt de redactie van Computable, het platform voor ict-professionals, de IT Person of the Year bekend. Dit jaar gaat Jonas Dhaenens, founder & CEO van de Combell Group, met deze eer lopen.Jonas Dhaenens stampte in 1999 op piepjonge leeftijd het hostingbedrijf Combell uit de grond, een bedrijf dat zich bezighoudt met het registreren van domeinnamen en het beheren van ruimte op het internet. Het groeiparcours van Combell is een voorbeeld voor veel Belgische it-ondernemers. 
Recent nam het ook Nucleus over, één van de laatste grote onafhankelijke hostingbedrijven in ons land.

De Computable-redactie, bestaande uit Luc Blyaert, Frederic Petitjean en hoofdredacteur William Visterin, stelde voor deze editie een longlist samen van een zestigtal genomineerden. Hieruit konden lezers van Computable kiezen en een stem uitbrengen. Mede op basis van de input van de lezers werd een shortlist van een tiental kandidaten samengesteld, die vervolgens resulteerde in een final list van vijf: PieterJan Bouten (Showpad), Inti De Ceukelaire (ethical hacker en ‘Most Valuable Hacker’), Pattie Maes (MIT's Media Laboratory), Valerie Taerwe (AE en WeGoStem) en dus ook Jonas Dhaenens, de uiteindelijke IT Person of the Year. 

By registering to this newsletter, I am allowing the publishers the right to use my information for networking purposes, to receive further information leading up to events, to receive post events information from the events actors & speakers, for follow-up emails and for my picture to be taken during the events..