Pharma Summit
 
  • Publié le 07-09-2018

Axis verwelkomt bestaande en nieuwe partners op Partner Summit Benelux

Axis verwelkomt bestaande en nieuwe partners op Partner Summit BeneluxAxis Communications organiseert op 18 oktober zijn jaarlijkse Partner Summit voor iedereen die meer wil weten over de producten, totaaloplossingen en strategie van het Zweedse IT-bedrijf.



Het event vindt plaats op de inspirerende evenementenlocatie Thor Central in Genk.

Programma

De Axis Partner Summit start om 09:30 uur met een uitgebreid ontbijt. Tijdens het ochtendprogramma komen diverse experts aan het woord tijdens de verschillende technologie- en productupdates. Vervolgens wordt dieper ingegaan op wat Axis doet op het gebied van GDPR en ‘Privacy-by-Design’. Na een culinaire pauze kunnen deelnemers vier verschillende breakout-sessies bezoeken. Er is keuze uit sessies over AXIS Companion Line, Axis Camera Station, Axis Audio, Axis Toegangscontrole, radartechnologie en Axis Analytics. De dag wordt afgesloten met een verrassende netwerkwerkborrel.

Live demo’s

Tussen de breakout-sessies door zijn demo’s te zien van diverse oplossingen, zoals toegangscontrole, radar in combinatie met AXIS Perimeter Defender, thermische camera’s, audio, AXIS License Plate Verifier, Enterprise networking & cybersecurity en natuurlijk de totaaloplossingen voor medium business met AXIS Camera Station en small business met AXIS Companion Line.

“De ontwikkelingen in de markt gaan razendsnel. Voor een optimale samenwerking moeten onze partners niet alleen op de hoogte zijn van onze nieuwste oplossingen, het is ook belangrijk dat ze weten hoe en waar die toegepast kunnen worden. En het blijft niet alleen bij onze oplossingen! Onderwerpen als privacy en cybersecurity zijn van essentieel belang voor alle stakeholders. Van design tot gebruik van een systeem. We organiseren de Axis Partner Summit om onze (potentiële) partners hier uitgebreid over te informeren en natuurlijk om kennis en ervaring met elkaar uit te wisselen. We kijken uit naar een dag vol inspiratie en hopen op 18 oktober veel nieuwe en bestaande partners te mogen ontmoeten in Genk”, zegt Edwin Roobol, Director Middle Europe van Axis Communications.

Het Belux-team groeit verder

De Partner Summit is voor Axis tevens de ideale gelegenheid om twee nieuwe medewerkers voor te stellen aan alle partners. Gust Coeckelbergs versterkt het Sales-team sinds 1 maart 2018 als Key Account Manager. Zijn jarenlange ervaring in de industrie maakt van hem de perfecte aanvulling voor Axis in de Benelux. Hij zal alle partners met plezier te woord staan voor alle vragen voor Belux.

Daarnaast versterkt ook Ricardo dos Santos het team. Voordien werkte Ricardo als ICT-consultant, vanaf nu gebruikt hij zijn kennis en expertise om Axis’ reputatie als betrouwbare partner te bevestigen en verder te versterken in Belux als Inside Sales Manager. Op deze manier zet Axis nogmaals in op de Belux-markt, waar het vele strategische kansen ziet om verder te groeien.

Registratie

Partners die zich willen aanmelden voor de Axis Partner Summit kunnen dit eenvoudig online doen. De kosten voor het dagvullende programma bedragen 199 euro (inclusief AXIS C1004-E Network Cabinet Speaker t.w.v. 549,-).

Onze Partner Summit wordt gesponsord door onze partners Genetec, Milestone, 2N, SimonsVoss, Extreme Networks, NVT Phybridge en Siklu. We zijn erg verheugd met de deelname van onze partners.



 

By registering to this newsletter, I am allowing the publishers the right to use my information for networking purposes, to receive further information leading up to events, to receive post events information from the events actors & speakers, for follow-up emails and for my picture to be taken during the events..