Westcon Group getroffen door  koopkoorts

Met drie overnames in minder dan een maand tijd bevestigt Westcon zijn ambitie om zijn activiteit internationaal uit te breiden. Van oost naar west, van noord naar zuid.  Maar altijd in zijn eigen specialisatie.

post-image-3


Onlangs nog heeft de verdeler Westcon Group, specialist in Unified Communications (UI), in netwerkinfrastructuur en beveiligingsoplossingen, een distributieovereenkomst gesloten met Snom Technology, om zijn IP en Lync geoptimaliseerde endpoint producten te verdelen in de EMEA zone. Kort daarop volgde de integratie van Afina, via de overname van GLS Software en diens filialen. Nu breidt Westcon zijn waaier activiteiten uit naar de Spaanssprekende landen in het algemeen, en Latijns Amerika in het bijzonder.

Het is dus de beurt aan Triple AcceSSS IT om in de schoot van de VA opgenomen te worden. Met als gevolg dat Westcon in Oostenrijk voet aan wal zet, en zijn activiteit in Zwitserland uitbreidt. Hierdoor is  het nu goed vertegenwoordigd in DACH (Duitsland Oostenrijk, Zwitserland) en de markten van Oost-Europa. Triple AcceSSS IT, opgericht in 2006, is een verdeler actief in netwerk- en beveiligingsoplossingen.

Show More
Back to top button