null
 
  • Publié le 22-01-2018

Nieuwe draagbare beveiligingsoplossing voor telewerkers

Nieuwe draagbare beveiligingsoplossing voor telewerkersBeveiligingsspecialist AXS Guard heeft drie nieuwe toestellen voorgesteld die voorzien van een automatische VPN-verbinding en bestemd zijn voor telewerkers. Oplossingen die ook een bediening vanop afstand bevatten en klaar zijn voor de GDPRDe beveiligingsspecialist heeft zijn nieuwe "Personal AXS GUARD" (APX) apparaten voorgesteld die een antwoord moeten bieden op de behoefte van medewerkers die buiten het bedrijf werken. Oplossingen waarmee de IT-verantwoordelijken gemakkelijker de beveiliging van hun bedrijf kunnen opvolgen, vermits de updates en controles vanop afstand uitgevoerd worden. Waarmee in theorie "elke potentiële zwakke plek beveiligd kan worden vooraleer er zich een probleem voordoet".

De drie nieuwe apparaten combineren de voordelen van een traditionele router met een automatische VPN-verbinding voor 2 gebruikers. Het toestel functioneert draadloos via Wi-Fi of met een Ethernet-verbinding.

De "Enterprise" versie laat een VPN-verbinding toe voor maximaal 10 gebruikers via 4 Ethernet-poorten en een WAN-poort, en kan verbonden worden met het Wi-Fi netwerk.

De derde oplossing met de naam "PAX  Road Warrior" is een draagbare  USB plug-and-play oplossing die een "on the road" beveiligde verbinding biedt.

Zodra zij geconfigureerd werden zijn deze apparaten volgens het bedrijf meteen klaar voor gebruik. De configuratie geschiedt immers door de toestellen te verbinden met het master AXS GUARD toestel, waarvan zij de voorkeuren en beveiligingsinstellingen overnemen.

  

By registering to this newsletter, I am allowing the publishers the right to use my information for networking purposes, to receive further information leading up to events, to receive post events information from the events actors & speakers, for follow-up emails and for my picture to be taken during the events..