Xerox en bpost: het grootste contract voor managed print services in België

Xerox BeLux meldt dat het vandaag het grootste contract voor managed print services voor België getekend heeft met bpost. Het contract werd afgesloten met Realdolmen als partner, een van de Corporate Resellers van Xerox.

post-image-3

In het kader van dit contract werd Xerox belast met de optimalisering en het beheer van de hele documentproductie van bpost, aangemaakt op printers en multifunctionele toestellen van verschillende fabrikanten waaronder HP, Kyocera Mita, Ricoh, Brother en Xerox.

In totaal zullen meer dan 1.000 sites geanalyseerd worden. De specialisten van Xerox zullen een deel van de infrastructuur evalueren, waarna een Proof of Concept geïnstalleerd wordt. Xerox meent dat het huidige park, dat tussen de 7.500 en 8.000 randapparatuur toestellen bevat, na optimalisering herleid kan worden tot 4.000 à 6.000 eenheden.

Dit contract, dat uniek is zowel qua omvang als de belangrijkheid van de diensten die geleverd worden, zal een initiële duur hebben van drie jaar en kan twee keer verlengd worden met een periode van één jaar.

Show More
Back to top button