Unit4 onthult nieuwe intelligente diensten

Software-uitgever lanceert Smart Automation Services, nieuwe tools ontworpen om de efficiëntie van gebruikers te verbeteren door middel van procesautomatisering.

post-image-3
Unit4 lanceert nieuwe diensten die zijn ontworpen om de efficiëntie en productiviteit van bedrijven te verbeteren met behulp van kunstmatige intelligentie en contextgevoelige functionaliteiten.

Smart Automation Services kunnen worden geïntegreerd met de Unit4 ERPx enterprise resource planning-oplossing en Unit4's virtuele assistent om 'bedrijfsprocessen te stroomlijnen'. 
Dankzij deze nieuwe diensten kan ERPx een groot aantal taken automatiseren en een geoptimaliseerde, gepersonaliseerde en gebruiksvriendelijke ervaring bieden.

De nieuwe oplossing brengt een aantal tools samen die Unit4 heeft ontwikkeld om hun ERP-oplossing te ondersteunen. De suite integreert bijvoorbeeld AppStudio, een tool voor het stroomlijnen van de ontwikkeling en automatisering van nieuwe applicatiefunctionaliteit in ERPx, met Extension Kit Flows en Apps, Apps, een low-code platform waarmee organisaties bedrijfsapplicaties op maat kunnen ontwikkelen en koppelen aan ERPx. 

De Smart Automation Services omvatten ook Industry Mesh, een oplossing die de flexibele integratie van Cloud-applicaties met ERPx en Unit4's next-generation virtuele assistent mogelijk maakt. 
Samen helpen deze diensten om de ontwikkeling van gebruikersinterfaces te stroomlijnen en ERP-gebruikers de controle te geven.

"Ons doel is om de tijd die gebruikers moeten besteden aan interactie met ERP-systemen aanzienlijk te verminderen door processen te automatiseren en taken intuïtiever en intelligenter te maken", legt Claus Jepsen, Chief Product & Technology Officer bij Unit4, uit. 

"Dankzij ons gedetailleerde onderzoek naar gebruikerservaring en intelligente automatisering weten we hoe we routinetaken kunnen automatiseren en gebruikersinterfaces kunnen bieden die de manier waarop ERP-systemen worden ervaren radicaal zullen veranderen. Als we gebruikers in staat stellen zich te concentreren op meer strategische taken, leveren we een aanzienlijke toegevoegde waarde."

Unit4's Smart Automation Services oplossing maakt gebruik van automatisering en intelligentie op basis van data-analyse om de gebruikerservaring te verbeteren. 
Door AI en contextgevoeligheid te combineren, zal Smart Automation Services in staat zijn om gepersonaliseerde ervaringen te creëren die de efficiëntie van gebruikers kunnen verbeteren. 

Unit4 heeft de effectiviteit van deze aanpak kunnen aantonen door AppStudio intern te gebruiken om nieuwe functies te ontwikkelen en te implementeren en door diepgaand onderzoek naar gedragspatronen en gewoonten van gebruikers. 

Het bedrijf analyseerde niet alleen het gebruik van zijn producten, maar kwantificeerde ook de feedback van gebruikers en mat de impact van nieuwe functies. Bij een pilot van een selfservice-oplossing voor werknemers bleek dat ze veel minder tijd besteedden aan interactie met het systeem en het voltooien van taken.

"In de digitale wereld vertrouwen bedrijven op automatisering om hun productiviteit te verbeteren. Uitgerust met een breder pakket aan tools en informatie kunnen bedrijven ook de efficiëntie van hun medewerkers verbeteren, zodat ze snellere en beter geïnformeerde beslissingen kunnen nemen", vat Mickey North Rizza, Group Vice President, Enterprise Software, IDC, samen. 
"Deze verbetering in de besluitvorming zal het concurrentievermogen van organisaties aanzienlijk vergroten.
 
Unit4 heeft Smart Automation Services ook gebruikt om extra functionaliteiten te ontwikkelen, zoals Payroll Navigator, Procurement Invoice Approval, Contextual Help en Integration Widgets. 

In de periode 2024-2025 zal Unit4 verdere innovaties introduceren op het gebied van salarisadministratie, onkostenbeheer, inkoop en financiën, evenals haar virtuele assistent. 
Op de langere termijn zal de ontwikkeling van intelligente automatiseringsdiensten zich richten op doelstellingen zoals het verkorten van de tijd die nodig is om bankafschriften te verwerken, het verminderen van loonfouten, het verbeteren van de nauwkeurigheid van bonherkenning en het verkorten van de tijd die nodig is om facturen handmatig te verwerken.
 
 
Show More
Back to top button