Samsung breidt Galaxy AI-functionaliteit uit

De elektronicagigant rolt de nieuwste One UI 6.1 software-update uit en introduceert 'slimme' functies op een groter aantal Galaxy-apparaten.

post-image-3
Vanaf 28 maart kunnen gebruikers van Galaxy S23, S23 FE, Z Flip5, Z Fold5, Tab S9 (5G) en Tab S9 (Wi-Fi) genieten van een volgende generatie ervaring die wordt aangedreven door Galaxy AI. 

"De One UI 6.1 update met Galaxy AI tilt het tijdperk van slimme mobiliteit naar een hoger niveau en levert functies met ongeëvenaarde ervaringen," aldus TM Roh, President en Head of Mobile eXperience Business bij Samsung. 

Volgens Samsung "vertegenwoordigt Galaxy AI een belangrijke stap voorwaarts in de convergentie van kunstmatige intelligentie en mobiliteit. De technologie biedt gebruikers innovatieve manieren om te communiceren, te creëren en productief te zijn in hun dagelijks leven". 

De update brengt een reeks AI-functies die zijn ontworpen om mobiele interacties opnieuw te definiëren.  
Een van de features is "Interpreter", een tool waarmee gebruikers taalbarrières kunnen overwinnen door face-to-face gesprekken direct te vertalen. 
Ondertussen biedt Live Translate real-time vertaling van telefoongesprekken. 
Circle to Search" met Google laat gebruikers de wereld om hen heen verkennen door relevante informatie te geven over objecten die door de camera zijn vastgelegd. 
Met de functie 'Generatieve bewerking' kunnen gebruikers hun foto's perfectioneren, zelfs nadat ze zijn genomen, terwijl Note Assist de efficiëntie van de gebruiker verbetert door het maken van notities en het organiseren van taken te vereenvoudigen. 
 
 
Show More
Back to top button