Back Market stapt over op Google Cloud om zijn wereldwijde expansie te versnellen

De marktplaats die gespecialiseerd is in gerenoveerde technologische producten heeft Google Cloud gekozen voor zijn activiteiten vanwege zijn prestaties op het gebied van gegevensbeheer, beveiliging en duurzaamheid. En vooral om zijn potentieel in generatieve AI-oplossingen.

post-image-3
Google Cloud en Back Market hebben een overeenkomst aangekondigd waarbij het marktplaatsplatform toegang krijgt tot de infrastructuur van Google Cloud om zijn internationale uitbreiding te ondersteunen, zijn klantenservice te verbeteren en zijn duurzaamheidsdoelstellingen te versterken.

Concreet zal Back Market Google's technologie gebruiken om generatieve AI-oplossingen te ontwikkelen op basis van Vertex AI. Deze zullen klantenadviseurs in staat stellen om snel inzicht te krijgen in de geschiedenis en context van problemen die klanten tegenkomen om deze sneller en effectiever op te lossen. 

Back Market is ook van plan om het potentieel van Google Cloud's generatieve AI-toepassingen verder te verkennen, met inbegrip van taalvertaling, het genereren van inhoud en tekstanalyse, om nieuwe gepersonaliseerde diensten voor klanten en verkopers te introduceren.

Het marktplaatsplatform migreert zijn cloudinfrastructuur naar Google Cloud met als doel de efficiëntie en operationele capaciteit te vergroten. Door te kiezen voor BigQuery, Google Cloud's enterprise data warehouse platform, zal Back Market in staat zijn om de snelheid en eenvoud van het beheer van haar grootschalige data te verbeteren, met verbeterde veiligheidsgaranties. 
Tegelijkertijd zal Back Market profiteren van de lage CO2-voetafdruk en de hoge duurzaamheidsprestaties van de infrastructuur van Google Cloud, ter ondersteuning van zijn eigen duurzaamheidsbeloften. 

"We hebben Google Cloud niet alleen gekozen vanwege zijn expertise in clouddiensten, maar ook vanwege zijn inzet om ons een duurzamer en gemoderniseerd platform te bieden terwijl we blijven groeien", zegt Dawn Baker, Chief Technology Officer van Back Market. 

Deze nieuwste overeenkomst volgt op Back Market's adoptie van Google Workspace in 2021 om de interne communicatie te versterken en de productiviteit te verhogen.

 
 
 
Show More
Back to top button