Kappa Data breidt haar expertisegebieden uit met ExperTechno

De distributeur van netwerk- en beveiligingsoplossingen lanceert ExperTechno, een nieuwe business unit die Kappa Data in staat moet stellen om meer gespecialiseerde projecten aan resellers aan te bieden.

post-image-3
Met de lancering van ExperTechno wil Kappa Data specialistische projecten uitvoeren voor resellers, zodat zij hun technische resources kunnen inzetten voor meer boeiende taken.

"De teams van ExperTechno kunnen de volledige uitrol van grootschalige projecten aan, zowel nationaal als internationaal. We bieden ook de mogelijkheid om extra elementen toe te voegen, zoals kabels, handleidingen, stickers enzovoort. Door de software van onze partners te combineren met de hardware-expertise van ons team, kunnen we samen oplossingen voor resellers bouwen," legt Kappa Data uit.

Op deze manier stelt de nieuwe business unit bedrijven in staat om hun hooggekwalificeerde technische medewerkers niet in te zetten voor de alledaagse taken van installatie, standaardconfiguratie of voorbereiding van productlogistiek. 

Naast het aanbieden van standaarddiensten is de ExperTechno-divisie gespecialiseerd in het bouwen van hardwareapparaten op basis van software/applicaties die door de partners zijn ontwikkeld. 
Dit omvat productaanpassing, inclusief ontwerp, prototyping, aangepaste tools voor RMA-beheer en meer. 

De nieuwe divisie van de Kappa Data Group stond voorheen bekend als Exer Technologies en opereerde onder de paraplu van Exer, de Franse tak van Kappa Data. 
ExperTechno is opgericht in 1986 en heeft een voortrekkersrol op het gebied van apparaatontwikkeling. Het bedrijf kan bogen op tientallen jaren ervaring en specialistische kennis om diensten en oplossingen op maat aan te bieden die voldoen aan uw unieke behoeften.
 
 
Show More
Back to top button