Copaco Cloud verder als VMware Premier Partner bij Broadcom

De voortzetting van de status brengt verschillende voordelen met zich mee voor partners van Copaco.

post-image-3
Copaco Cloud kondigt met trots aan dat het de Premier Partner-status behoudt bij Broadcom. De voortzetting van de status brengt verschillende voordelen met zich mee voor partners van Copaco.

Als sterk groeiende VMware Cloud Foundation (VCF) provider werkten Copaco Cloud en VMware nauw samen. De voortzetting van de samenwerking met Broadcom, garandeert een blijvende optimalisatie van de VCF-platformen van Copaco Cloud. Copaco blijft de enige distributeur en cloud service provider die IT-partners, zoals MSP’s, exclusief ondersteunt in een Tier 2-model. Daarbij wordt elke datacenterstrategie ondersteund, of het nu gaat om public, private, on-premises of hybride oplossingen.

Betrouwbaar beheer en kostenbesparende oplossingen
Door de moderne infrastructuur van Copaco Cloud zijn partners verzekerd van scherpe inkooptarieven en aantrekkelijke marges bij de verkoop aan klanten. De volledige provisioning en billing calculaties van Copaco VMware Cloud-diensten zijn geïntegreerd in het Copaco Cloud-platform. De recente veranderingen bij VMware door Broadcom hebben geen invloed op de geautomatiseerde processen die het beheer en de facturatie van VMware-omgevingen vereenvoudigen.

"De afgelopen jaren hebben we fors ingezet op de groei en ontwikkeling van onze VMware-propositie. We zijn er trots op dat VMware en Broadcom onze ambities hebben opgemerkt, en we onze samenwerking verder kunnen continueren en intensiveren middels het nieuwe Premier Partner-programma. Daarom blijven we de komende jaren onverminderd investeren in ons voor MSP's geoptimaliseerde platform," aldus Rick van den Hoogenhof, Manager Copaco Cloud.

Over Broadcom
Broadcom is een vooraanstaand wereldwijd technologiebedrijf dat zich richt op de ontwikkeling van geavanceerde halfgeleider- en infrastructuuroplossingen. Met een focus op innovatie en technologische vooruitgang, speelt Broadcom een cruciale rol in het leveren van hoogwaardige technologieën en diensten aan verschillende industrieën wereldwijd.

Over Copaco
Copaco N.V. is distributeur in de Benelux en Frankrijk van informatietechnologie (IT). Het levert met circa 500 medewerkers computers, printers, netwerken, datastorage, mobiele telefonie, software, industriële en consumentenelektronica. Daarnaast wordt een breed portfolio van diensten aangeboden op het gebied van server, storage, mobility, logistic fulfillment en cloudservices. Voor meer informatie: www.copaco.com.

 
Show More
Back to top button