Devoteam wint twee ServiceNow 2024 Partner Awards

De IT-dienstverlener heeft voor het tweede achtereenvolgende jaar twee ServiceNow 2024 Partner Awards gewonnen. De twee awards zijn een erkenning voor het uitmuntende werk van de IT-consultant.

post-image-3
Devoteam N Platform sleepte onlangs twee prestigieuze awards in de wacht:

-" Consulting & Implementation Partner of the Year - Segment Elite". Deze award erkent de uitzonderlijke vaardigheden van Devoteam N Platform in de uitgebreide inzet van het Now-platform, waaronder consultancy, transformatie, implementatie en succesvolle gebruikersadoptie.

-" Customer Workflow Partner of the Year". Deze erkenning benadrukt de expertise van het bedrijf in het gebruik van het Now-platform om succesvolle klantervaringen te creëren. Hun oplossingen bieden snelheid, gemak en kostenreductie en overtreffen consequent de verwachtingen van de klant.
 

Devoteam N Platform verstevigde ook zijn positie als ServiceNow-partner door als finalist te eindigen in de volgende categorieën: 

-Reseller Partner van het Jaar - Elite Segment, EMEA
-Opkomende Ster Partner van het Jaar - EMEA Zone
-Creator Workflow Partner van het Jaar - EMEA Zone


"Deze awards getuigen van de expertise van ons hele team in het leveren van toegevoegde waarde aan onze klanten door de kracht van het Now Platform. We zijn vastbesloten deze reis van innovatie en samenwerking met ServiceNow voort te zetten om organisaties in heel EMEA verder te versterken," aldus Jean-Marc Chevereau, Head of Devoteam N Platform.

Devoteam N Platform gebruikt het Now Platform al sinds 2009 om klanten te helpen digitale workflows te implementeren die de operationele productiviteit transformeren, de ervaring van medewerkers verbeteren en de loyaliteit van klanten vergroten. Het team bestaat uit 800 technologie-experts en meer dan 200 consultants voor het ServiceNow-platform. 
Devoteam is ServiceNow Elite Partner sinds 2019 en is erkend als Global IT Workflow Partner of the Year in 2021 en EMEA Elite Partner of the Year in 2024.
 
 
Show More
Back to top button